Vrijdag, vrij skateboarden, vrijheid. Bijna alles wat begint met vrij is goed. Helemaal als je het kan doen in hét Olympische skatepark in Den Haag. Dáár kan je namelijk vrij skateboarden. Wél 3 uur lang voor maar €10,-!

 

Gelukkig is het park gebouwd door de legendarische Nineyards en SkateOn, waardoor je met maximaal 35 man genoeg ruimte hebt om helemaal los te gaan. Het voordeel van dit Olympische park is dat je een hoop obstakels kan verplaatsen en aanpassen. Dat houdt alles wel zo spannend en leuk.

Bij minimaal 15 inschrijvingen kunnen we het vrij skateboarden door laten gaan. Trommel dus wat maten op uit je lokale park, daag elkaar uit en kom lol maken. We hebben ook een geluidsysteem waar je u tegen zegt. Of je dan ouderwetse punk wil blazen of de nieuwste hip-hop tracks, je maakt er zelf een feestje van.

 

De locatie van het park is qua afstand ideaal ten opzichte van station Den Haag HS. Zeven minuutjes op de fiets en je bent er al. Oh, en als het bovenstaande je nog niet heeft overtuigd misschien dit wél: je zal in dit park géén steppers vinden.

Vrij skateboarden