Bij onze skateboard school staat de overtuiging centraal dat iedereen uniek is, met zijn eigen mogelijkheden. We richten ons op autonomie, verbondenheid en competentie.

Autonomie
Autonomie verwijst naar het ervaren van vrijheid en keuze in ons denken, voelen en handelen. Naast een trainingsplan vanuit ons team geven we alle deelnemers de nodige ruimte om initiatieven te nemen tijdens trainingen. Zo voelen ze zich betrokken bij hun eigen leerproces en kunnen ze hun eigen keuzes maken.

Verbondenheid
Wie je ook bent of wat je achtergrond ook is, je zal al snel merken dat skateboarden een warme gemeenschap heeft waar iedereen elkaar steunt en aanmoedigt. Bij onze skateschool is zowel de band met medesporters als met de coaches belangrijk. Verbondenheid zorgt voor hechte vriendschappen en een sterk teamgevoel.

Competentie
Competentie verwijst naar het gevoel van een gewenst resultaat behalen, doelen bereiken en vertrouwen in eigen kunnen hebben. Tijdens onze trainingen maken we stap voor stap progressie aan de hand van Het Skateboard Paspoort. Hiermee kun je je persoonlijke voortgang volgen en krijg je een stempel voor elke trick die je leert. Een gestage vooruitgang geeft het gevoel van groei en bekwaamheid.


Heb je nog vragen, tips of tricks?
Neem gerust met ons op