Vier dagen lang op pad met het Sipho Skate Team! Tijdens het skatecamp ga je in de zomervakantie van 09:00 tot 16:00 skateboarden door heel Nederland.
 

We verzamelen bij het Olympisch Skatepark in Den Haag. Vanuit hier gaan we met busjes van A naar de Beste skateparken van Nederland om onder professionele en verantwoordelijke begeleiding aan je skateskills te werken. Je zal dan ook nooit met meer dan 7 anderen bij 1 coach zitten. Met je team ga je focussen op samenwerken en samen doorzetten om alles van je ‘to do list’ van die dag af te kunnen strepen.
 

Skateboarden is daarom niet het enige wat we gaan doen. We gaan ook surfen, zwemmen, (strand)spellen doen, best trick contests en ontelbaar potjes S-K-A-T-E. Honger en dorst zal je niet krijgen. Elke dag wordt compleet verzorgd met biologisch eten en drinken.
 

Vanaf 8 jaar kan je deelnemen, maar je moet wel de basisvaardigheden van het skateboarden onder de knie hebben óf zelfstandig een park kunnen skaten. Het enige wat je verder nodig hebt is een skateboard, helm en een waterfles.

We hebben regelmatig leuke updates over onze skatecamps. Als je deze niet wil missen meld je dan zeker aan voor de nieuwsbrief!

Skatecamps 2021