Laten we even eerlijk zijn, nieuwe dingen proberen als volwassenen kan soms best uitdagend zijn. Skateboarden is niet voor niks een extreme sport, maar gelukkig laat dat jou niet afschrikken want anders zou je deze pagina niet bezoeken, toch?

Volgens ons ben je nooit té oud om te leren. We passen de training namelijk aan op jouw niveau. Dit houdt in dat je samen met 7 anderen gaat skateboarden in het Olympisch skatepark met een professionele coach die zelf fanatiek skateboarder is. Wat overigens ook wel lekker is dat er geen kids aanwezig zijn die je kunnen burnen.

In onze reguliere training kan je rekenen op vastigheid. Zo sta je achteraf niet voor gekke verrassingen. Je hebt op vaste tijden training met dezelfde groep en dezelfde instructeur. Hierbij hebben we twee seizoenen met 17 trainingen in totaal. Het eerste seizoen start in augustus/september en het tweede seizoen in januari. Natuurlijk vindt dit allemaal plaats in het Olympisch Skatepark in Den Haag.

Of je nu eindelijk die ollie wil leren poppen óf eindelijk die kickflip wil landen, bij skateboardles voor volwassenen ben je aan het juiste adres. Ook als je simpelweg je arsenaal aan tricks up-to-date wil houden.
Je hebt daarnaast ook toegang tot het progressieboekje ‘Het Skateboard Paspoort’. Zo waarborgen we jouw lol en progressie binnen de sport.

 

Veiligheid staat natuurlijk voorop. Dat betekent in principe bescherming aan en helm op. Als je die bescherming zelf aanschaft is dat natuurlijk helemaal oké, maar voor €1,- huur je al een helm en voor €1,50 een beschermingsset. Skateboard training zonder board wordt natuurlijk een beetje lastig, maar als je vóór de training aangeeft een skateboard te willen huren dan heb je er al één voor €2,50.
Mocht je dus nog geen spullen willen of kunnen kopen, dan is huren een slimme en goedkope oplossing.

 

Wat heb je nodig voor skateboard training?
 

  • Professioneel skateboard

  • Skateboardschoenen

  • Helm

  • Beschermingsset (polsen, ellebogen én knieën)


Voor een volledig 17-delig lessenpakket vragen we €249,-. Voor bijna €14,50 per les leer jij die pop shove-it in no time.

 

Wil je nog iets weten wat hierboven niet beschreven staat? Mail ons via info@skateboardtraining.nl.

Skateboard trainingen volwassenen