Vanaf 8 jaar kan je zo instromen. Als je jonger bent is dat ook geen probleem, maar neem dan wel even contact met ons op vóórdat je jezelf aan gaat melden.

 

We trainen in ieder geval vanuit de basis. Dit betekent; om een treflip te kunnen leren beginnen we eerst met een hoge ollie. Een goed huis heeft ook een sterke fundering. Daarom beginnen we met de basistechnieken.

 

In onze reguliere training kan je rekenen op vastigheid. Zo sta je achteraf niet voor gekke verrassingen. Je hebt op vaste tijden training met dezelfde groep en dezelfde instructeur. Met andere woorden: gezellig samen skateboarden. Hierbij hebben we twee seizoenen met 17 trainingen in totaal. Het eerste seizoen start in augustus/september en het tweede seizoen in januari. Natuurlijk vindt dit allemaal plaats in het Olympisch Skatepark in Den Haag.

 

Je progressie houden we bij in het officiële skateboard paspoort van SFN. Het voordeel hiervan is dat je progressie maken leuk blijft. Overzichtelijk mét resultaat. Je kan dit paspoort voor €10,- aanschaffen.

Omdat je maximaal met 7 anderen in een groep zit krijg je persoonlijke aandacht van professionele coaches. Naast veiligheid vinden wij het heel belangrijk dat jij een instructeur hebt die zelf helemaal stoked is van skateboarden. Per 8 skateboarders heb je dus één instructeur. Dat maakt leren skaten veiliger, makkelijker en leuker. 

 

Om die veiligheid te garanderen is het slim om bescherming te dragen. Als je zelf bescherming aanschaft is dat natuurlijk helemaal oké, maar voor €1,- huur je al een helm en voor €1,50 een beschermingsset. Skateboard training zonder board wordt natuurlijk een beetje lastig, maar als je vóór de training aangeeft een skateboard te willen huren dan heb je er al één voor €2,50. Mocht je dus nog geen spullen willen of kunnen kopen, dan is huren een slimme en goedkope oplossing.

 

Wat heb je nodig voor skateboard training?
 

  • Professioneel skateboard (dus geen gaar ding van de speelgoedwinkel)

  • Skateboardschoenen

  • Helm

  • Beschermingsset (polsen, ellebogen én knieën)

Voor een volledig 17-delig lessenpakket vragen we €220-. Voor nog geen €13,- per les leer jij sneller skateboarden dan je had durven dromen.

 

Wil je nog iets weten wat hierboven niet beschreven staat? Mail ons via info@skateboardtraining.nl.

Skateboard trainingen jeugd