Trainen in een groep is altijd leuk en gezellig, maar als je sneller nóg grotere stappen wil maken is privétraining misschien meer jouw cup of tea. Door 1-op-1 aandacht, ongeacht leeftijd of level, krijgen we jou samen waar je wil zijn. Of dat nou een Ollie poppen is of indroppen op een vert.

 

1-op-1 les geeft jou extra aandacht om sneller bepaalde vaardigheden te leren. Dit doen we door samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. Hier nemen we jouw wensen en doelen in mee waardoor er een passend plan onstaat voor elke privétraining. Natuurlijk ga je dat allemaal doen in het officiële Olympische Skatepark van Den haag!

 

Veiligheid staat natuurlijk voorop. Dat betekent bescherming aan en helm op. Als je die bescherming zelf aanschaft is dat natuurlijk helemaal oké, maar voor €1,- huur je al een helm en voor €1,50 een beschermingsset. Skateboard training zonder board wordt natuurlijk een beetje lastig, maar als je vóór de training aangeeft een skateboard te willen huren dan heb je er al één voor €2,50.
Mocht je dus nog geen spullen willen of kunnen kopen, dan is huren een slimme en goedkope oplossing.

 

Mocht je nou liever een training willen met maximaal drie anderen dan krijg je ook nog wat korting. Trommel een paar vrienden op en haal het maximale uit jezelf en de skateboardles. Zo krijg je wat meer persoonlijke aandacht dan in de groepstraining, maar liggen de kosten nog lager dan 1-op-1.

 

Voor de jeugd:

 

  • 1 kind; €45,- per uur exclusief materiaal.

  • 2 kinderen; €55,- per uur exclusief materiaal.

  • 3 óf 4 kinderen; €65 per uur exlusief materiaal.

 

Voor volwassenen:
 

  • 1 persoon; €55,- per uur exclusief materiaal.

  • 2 personen; €70,- per uur exclusief materiaal.

  • 3 óf 4 personen; €85 per uur exlusief materiaal.

 

Wil je nog iets weten wat hierboven niet beschreven staat? Mail ons via info@skateboardtraining.nl.

Privé skateboard trainingen